Pescuit In Delta Dunarii

8 Iunie- 15 Decembrie

Telefon:

0756 508618

Barci Bass Romania

Inchirieri Barci Pescuit Murighiol

Barci de pescuit cu navigator, barci model american Bass Boat. Plecari zilnice de la pontonul din Murighiol sat, debarcarea se face tot la ponton ori la hotelul dumneavoastra. Inchiriaza o barca profesionala!
Bass Boat Tulcea

Inchirieri Barci Pescuit Tulcea

Barci Bass va pune la dispozitie inchirieri de barci de pescuit in Tulcea cu plecari zilnice in Delta Dunarii ori pe bratele Dunarii. Barci de pescuit echipate cu motoare puternice si sonare performante.
Barci Sulina

Inchirieri Barci Pescuit Sulina

Inchiriaza o barca de pescuit pentru iesiri in Delta Dunarii din Sulina. Barci dotate cu sonare Humminbird de ultima generatie, suport de lansete si motoare electrice cu ancora GPS Spotlock.
ViziteazaDelta Dunarii

Inchirieri Caiace

Stand Up Paddling (SUP) si Caiace pentru plimbari, echipa Barci Bass Romania va pune la dispozitie echipament sportiv de inchiriat pentru activitati sportive in Delta Dunarii.
Delta Danube

Fishing Trips Danube Delta

Bass Boats Romania is on the market for hiring professional bass fishing boats for our clients since 2015. Fishing trips or sight seeing, we can supply the right boat for the job you need done!
Inmatriculare Ambarcatiuni

Inmatriculare Barci Polonia

Inmatriculeaza barca ta in Polonia pentru €550, certificat de inmatriculare valabil pe viata si fara taxa de reinoire. Procesul este unul rapid, sigur si perfect legal care dureaza de la 10 - 14 zile.