Pescuit In Delta Dunarii

8 Iunie- 15 Decembrie

Telefon:

0756 508618

Wakeboarding in Delta Dunarii

Esti pasionat de sporturi pe apa si cauti sa inchiriezi o barca pentru o iesire de o zi in Delta Dunarii? Echipa Barci Bass Romania va pune la dispozitie una din barcile noastre impreuna cu un conductor inclus. Barca are motor de 100cp in 4 timpi, suntem echipati cu cablu si vesta de salvare. De asemenea, la noi veti putea inchiria si placa de wakeboard daca nu ai placa ta la indemana.

Pretul este de RON 450 pentru 1 ora, combustibilul este inclus in pret. Putem lua pana la 3 clienti in barca.

wakeboarding delta dunarii

Wakeboarding in Delta Dunarii

Join us for a fun session of wakeboarding, all equipment and safety gear provided.

SUP - Stand Up Paddling

Vino cu noi la o iesire pe apa cu placile de SUP, mini iesiri oganizate zilnic pentru grupuri mici si mijlocii in Delta.
Fie ca organizam o iesire in grup restrans cu 2 persoane ori 20, alaturi de noi veti avea ocazia sa vedeti frumusetile naturale ale Deltei Dunarii asa cum rar veti avea ocazia. Cu putin noroc ne vom putea apropria de stolurile de lebede si pelicani care plutesc in deriva pe lacurile din Delta. Inchiriaza o placa de SUP si vino cu noi in aventura vacantei tale!

SUP este o activitate care necesita o oarecare indemanare si o conditie fizica acceptabile. De asemenea, doar persoanele care stiu sa inoate suficient cat se se simta comfortable in caz ca vor cadea de pe placa vor fi acceptate. Vestele de salvare sunt incluse si trevuiesc purtate tot timpul.

Inchiriaza un Caiac Delta Dunarii

cayac in delta dunarii

 

Inchiriaza un caiac, orgnizam iesiri pentru Team Building si grupuri private in Delta Dunarii. Caiace duble ori caiace pentru o singura persoana, va punem la dispozitie echipament pentru 25 de persoane pe grup. Vestele de salvare sunt incluse, va recomandam sa nu uitati de ochelarii de soare, o sapca cu cozoroc, crema de bronzat cu SPF de 50 si crema anti-tantari.

Pentru mai multe detalii despre caiacele de inchiriat in Delta Dunarii, luati legatura cu noi prin formularul din pagina de contact. Va multumim.

 

Lista Preturi Inchirieri Echipamente Sportive

Wakeboarding RON 450/ora

Pretul include combustibilul si vesta de slavare.

Placa Wakeboarding RON 50/ora
SUP RON 80/ora

Placa de SUP de 3m cu greutate maxima admisa de 115kg.

Caiac 1 persoana RON 100/ora

Caiac pentru o persoana, greutate maxima admisa este 140kg. Vesta de salvare inclusa.

Caiac 2 persoane RON 175/ora

Caiac pentru o persoana, greutate maxima admisa este de 250kg. Vesta de salvare inclusa.